Pozovite odmah i poručite delove za vaš auto
· ·

Ulja i filteri za mali servis vašeg vozila

Želite da saznate cenu malog servisa za vaš auto? - Pozovite nas na 062/406-222. Ukoliko želite da ponudu dobijete na mejl, popunite upit ispod teksta a mi ćemo vam poslati ponudu sa detaljima oko cene, isporuke i dostupnosti odgovarajućih delova za mali servis vašeg vozila.

Upit se šalje...
Upit je poslat! Poslaćemo ponudu na vašu e-mail adresu u što kraćem roku.

Najpovoljniji delovi za mali servis! Široka ponuda, pristupačne cene!

Širok asortiman filtera i renomirani brendovi motornih ulja za mali servis vašeg automobila.

U ponudi imamo prvoklasne filtere ulja, vazduha, kabine i goriva kao što su Bosch, MANN, Filtron, Hengst, Delphi, Mahle i mnogi drugi.

Motorna ulja Valvoline, Castrol, Mobil, Motul, Ravenol, Orlen, Shell, Total ako i originalna ulja za BMW, Ford, Hondu, Toyotu, Audi, Nissan, Mercedes-Benz, Škodu, Opela, Renault-a...

Poručite filtere i ulja za mali servis vašeg automobila pozivom na 062/406-222, na Viber, Whatsapp, na našoj KupujemProdajem stranici ili popunjavanjem upita na vrhu naše stranice.

Delove za mali servis možete kupiti i u našoj prodavnici u Jagodini, u Čočetovoj ulici broj 32, lokal 1.

Motorna ulja za mali servis cena
Motorna ulja za duži vek vašeg automobila

Motorno ulje je ključno za dugotrajnost vašeg automobila zato je bitno menjati ga u intervalima od 5 do 10.000 kilometara. Takođe je izuzetno važno da znate i viskozitet ulja koji ste prethodno sipali u vaš auto. Mi smo tu da vam pomognemo u odabiru najkvalitetnijeg ulja za vaš automobil.

Filter vazduha, klime, kabine, ulja i goriva cena
Filteri za sve vrste vozila!

Filter ulja, goriva, vazduha i unutrašnjeg prostora se menja prilikom svakog servisa. Njihova uloga je podjednako važna kao i uloga motornog ulja s toga je veoma bitno da izaberete odgovarajuć brend za vaš auto. MANN, Bosch, Purflux, Hengst, Mahle, Purro, Filtron, Blueprint, samo su neki od brendova iz naše ponude.

U ponudi je najrazličitiji asortiman brendova ulja i filtera za mali servis!

Uz što veći izbor u mogućnosti smo da vam ponudimo pristupačnije cene za filtere goriva, ulja, vazduha i kabine. Takođe, imamo pristup originalnim uljima svih marki. Pomoći ćemo vam u izboru najboljih delova za vaše vozilo ukoliko ste u dilemi.

Blueprint filteri za mali servis
Bosch filteri za mali servis
Filtron filteri za mali servis
Hengst filteri za mali servis
Knecht filteri za mali servis
K&N filteri za mali servis
MANN filteri za mali servis
Purflux filteri za mali servis
Castrol motorno ulje za mali servis
Comma motorno ulje za mali servis
Elf motorno ulje za mali servis
Liqui Moly motorno ulje za mali servis
Mobil motorno ulje za mali servis
Motul motorno ulje za mali servis
Orlen motorno ulje za mali servis
Ravenol motorno ulje za mali servis
Total motorno ulje za mali servis
Valvoline motorno ulje za mali servis

Najčešća pitanja

Naravno! Znamo da kruže priče da je u Srbiji kvalitet ulja niži u odnosu na onaj u zemljama Zapadne Evrope međutim to nije slučaj kada je naša distribucija u pitanju. Provereno se bavimo distribucijom originalnih ulja.

Veoma je bitno raditi redovan mali servis na vašem automobilu. Time produžavate vek trajanja vašeg motora i smanjujete troškove popravke i šansu za kvarovima uzrokovanim upravo nemarnošću kada je zamena ulja i filtera u pitanju. Redovan servis podrazumeva menjanje ulja i filtera u intervalima od 5 do 12.000 kilometara.

Dostava ulja i filtera za mali servis na kućnu adresu!

Dostavu ulja i filtera za mali servis vršimo na teritoriji cele Srbije radnim danima od 8-16 kurirskim službama AKS, BEX i Post Express-om radnim danima od 8-19, subotom od 8-14.

AKS kurirska služba
BEX kurirska služba
Brza pošta
Isporuka auto-delova

Zadovoljni kupci

Izdvajamo neke od komentara kupaca. Ukoliko imate bilo kakve primedbe ili pohvale, slobodno pišite!

AUTOPRODAVNICA.COM ima veliki izbor proizvođača filtera i ulja, teško je odlučiti se, međutim dosta pomognu prilikom izbora pa je kupovina laka.

- Mihajlo, Sremski Karlovci

Ulja i filteri su stigli danas za sutra. Izuzetno brza distribucija delva. Sve pohvale.

- Zvezdan, Požega

KP izlog Auto Prodavnice

U našem KP izlogu na sajtu KupujemProdajem takođe možete pronaći auto delove koji odgovaraju vašem vozilu. *NAPOMENA: Izlog se stalno dopunjuje novim delovima tako da za sve delove koje ne uspete da pronađete, molimo vas da nas pozovete na 062/406-222, pošaljete poruku na Viber ili Whatsapp ili popunite upit koji se nalazi na vrhu stranice.