Pozovite odmah i poručite delove za vaš auto
· ·

Poručite svoju auto kuku

Želite da saznate cenu euro kuke za vaše vozilo? - Pozovite nas na 062/406-222. Ukoliko želite da ponudu dobijete na mejl, popunite upit ispod teksta a mi ćemo vam poslati ponudu sa detaljima oko cene, isporuke i dostupnosti odgovarajuće auto kuke za vaše vozilo.

Upit se šalje...
Upit je poslat! Poslaćemo ponudu na vašu e-mail adresu u što kraćem roku. Na upite odgovaramo radnim danima od 8-16, subotom od 8:30-14.

Kuke za sva vozila sa EU homologacijom

Najpovoljnije kuke sa EU homologacijom potrebnom za atest, za vaše vozilo već od 8.990 dinara!

Nudimo i setove električnih instalacija sa svim pratećim elementima po ceni već od 900 dinara! Setovi sadrže module sa 7 i 13 pinova, vezice, kablove i poklopce. Setovi su univerzalni i odgovaraju starijim i novijim vozilima.

Homologacija kuke se nalazi na samoj konstrukciji. Na osnovu nje možete uraditi atest u AMSS ili drugoj nadležnoj instituciji.

Poručite vašu kuku pozivom na 062/406-222, Viberom, Whatsapp-om, na našoj KupujemProdajem stranici ili popunjavanjem upita na vrhu naše stranice.

Auto kuku možete kupiti i u našoj prodavnici u Jagodini, u Čočetovoj ulici broj 32, lokal 1.

Atestirane kuke za vuču
Atestiranje kuke za vuču

Sve kuke koje imamo u ponudi imaju na sebi utisnutu EU homologaciju i mogu se atestirati u Auto-moto Savezu Srbije ili u bilo kojoj instituciji nadležnoj za izdavanjem atesta.

Električna instalacija za kuku
Električna instalacija za kuku

Prodajemo posebno i setove električnih instalacija za kuke. U pitanju su univerzalni setovi sa svim pratećim elementima i namenjeni su kako novijim tako i starijim vozilima.

Auto kuke već od 8.990 dinara!

U ponudi imamo kuke poznatih evropskih brendova kao što su Steinhof, Oris i Bosal. Svaka kuka sadrži homologaciju koja je potrebna kako bi se kuka atestirala. Sve što vam je preostalo je ugradnja!

Auto kuke za vuču Steinhof
Auto kuke za vuču Oris
Auto kuke za vuču Bosal

Najčešća pitanja

Da! Ove kuke imaju homologaciju. Homologacija se nalazi na samoj kuki u vidu pločice na kojoj su ispisani svi potrebni podaci. Na osnovu te homologacije se vrši atest.

Da biste uradili atest kuke, potrebno vam je sledeće:
  • Kuka koja sadrži EU homologaciju izdatu od strane proizvođača kuke.
  • Ugradnja kuke i potvrda o ugradnji od strane servisa
  • Nakon toga idete na vanredni tehnički pregled

  • Potvrda proizvođača automobila (cena zavisi od marke vozila)
  • Atestiranje: 3.000 dinara
  • Izdavanje uverenja: 3.000 dinara
  • Republička administrativna taksa: 290 dinara
  • Tehnički pregled: 1.000-1.500

Dostava auto kuka na kućnu adresu!

Dostava auto kuka za vuču na teritoriji cele Srbije radnim danima od 8-16 kurirskim službama AKS, BEX i Post Express.

AKS kurirska služba
BEX kurirska služba
Brza pošta
Isporuka auto-delova

Zadovoljni kupci

Izdvajamo neke od komentara naših kupaca. Ukoliko imate bilo kakve primedbe ili pohvale, slobodno pišite!

Hitno mi je bila potrebna kuka za Audi A4 B7 karavan. Ekipa sajta AUTOPRODAVNICA.COM me je maksimalno ispoštovala. Kuka je isporučena kod mene u Pančevo sutra u 11 i uveče sam već bio spreman za put u Grčku. Hvala ljudi!

- Nikola, Pančevo

Kuka paše šraf na šraf, instalacija i modul odgovaraju opisu. Sve je na svom mestu. Hvala puno!

- Mirsad, Tutin

Sve što su rekli sam dobio. Kuka sa propratnim elementima, instalacija i homologacija. Atestirao sam kuku u AMSS bez ikakvih problema plus prošao sam dosta jeftinije nego kod drugih. Hvala ekipi sajta AUTOPRODAVNICA.COM, profi usluga, ljubaznost na nivou.

- Siniša, Niš

KP izlog Auto Prodavnice

U našem KP izlogu na sajtu KupujemProdajem takođe možete pronaći auto delove koji odgovaraju vašem vozilu. *NAPOMENA: Izlog se stalno dopunjuje novim delovima tako da za sve delove koje ne uspete da pronađete, molimo vas da nas pozovete na 062/406-222, pošaljete poruku na Viber ili Whatsapp ili popunite upit koji se nalazi na vrhu stranice.