Pozovite odmah i poručite delove za vaš auto
· ·

Poručite kočnice za svoje vozilo

Želite da saznate cenu kočnica za vaš auto? - Pozovite nas na 062/406-222. Ukoliko želite da ponudu dobijete na mejl, popunite upit ispod teksta a mi ćemo vam poslati ponudu sa detaljima oko cene, isporuke i dostupnosti odgovarajućih kočionih diskova i pločica za vaše vozilo.

Upit se šalje...
Upit je poslat! Poslaćemo ponudu na vašu e-mail adresu u što kraćem roku. Na upite odgovaramo radnim danima od 8-16, subotom od 8:30-14.

Originalni diskovi i pločice za sve vrste vozila!

Diskovi i pločice poznatih brendova, za savršene kočione performanse vašeg automobila!

ABE, ATE, Brembo, Delphi, Febi, Ferodo, Jurid, LPR, Textar, TRW i još mnogi drugi proizvođači samo kod nas!

Poručite set kočionih diskova i pločica pozivom na 062/406-222, Viberom, Whatsapp-om, na našoj KupujemProdajem stranici ili popunjavanjem upita na vrhu naše stranice.

Kočione sisteme možete kupiti i u našoj prodavnici u Jagodini, u Čočetovoj ulici broj 32, lokal 1.

Kočioni diskovi i pločice cena
Kočnice za sve marke i tipove vozila

U ponudi imamo kočione pločice i sisteme za putnička i transportna vozila. Imamo i kočione sisteme za automobile visokih performansi kao i motorcikle i skutere.

Delovi kočionog sistema
Ostali delovi kočionog sistema

U naš asortiman spadaju i svi ostali delovi kočionog sistema kao što su servo, ručne i doboš kočnice, sajle, cilindri i senzori istrošenosti, filteri kočionih sistema, kočiona ulja, cevi i još mnogo toga.

Kočioni diskovi već od 1.690, kočione pločice već od 990 dinara

Kočioni diskovi i pločice po gotovo nabavnim cenama! U asortimanu imamo kočione sisteme najpoznatijih svetskih proizvođača.

ABE kočnice cena
ATE kočnice cena
Brembo kočnice cena
Delphi kočnice cena
Febi kočnice cena
Ferodo kočnice cena
Jurid kočnice cena
LPR kočnice cena
Textar kočnice cena
TRW kočnice cena

Najčešća pitanja

Naravno! U ponudu su uključeni i senzori istrošenosti, cilindri, klješta, filteri, kočiona ulja i sve ostalo što je sastavni deo kočionih sistema.

U ponudi imamo i kočione sisteme i za transportna i za teretna vozila.

Dostava kočionih sistema na kućnu adresu!

Dostavu kočionih diskova i pločica vršimo na teritoriji cele Srbije radnim danima od 8-16 kurirskim službama AKS, BEX i Post Express-om radnim danima od 8-19, subotom od 8-14.

AKS kurirska služba
BEX kurirska služba
Brza pošta
Isporuka auto-delova

Zadovoljni kupci

Izdvajamo neke od komentara kupaca. Ukoliko imate bilo kakve primedbe ili pohvale, slobodno pišite!

Poručio sam kočnice na sajtu AUTOPRODAVNICA.COM i prezadovoljan sam. Stigle su brzo, nakon montaže nema škripanja niti bilo čega. Stvarno su kvalitetne.

- Nenad, Aranđelovac

Prednji diskovi za BMW su stigli. Prezadovoljan sam brzinom isporuke i kvalitetom.

- Zoran, Negotin

Popunio sam upit na sajtu AUTOPRODAVNICA.COM za prednje diskove i pločice i nazvali su me za 15-ak minuta sa kompletnom ponudom. Brzo smo se dogovorili, čak su mi i pomogli prilikom odabira.

- Ivan, Čačak

KP izlog Auto Prodavnice

U našem KP izlogu na sajtu KupujemProdajem takođe možete pronaći auto delove koji odgovaraju vašem vozilu. *NAPOMENA: Izlog se stalno dopunjuje novim delovima tako da za sve delove koje ne uspete da pronađete, molimo vas da nas pozovete na 062/406-222, pošaljete poruku na Viber ili Whatsapp ili popunite upit koji se nalazi na vrhu stranice.